Lux Lux Hermeticum
On-line magijska oaza

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   fchat fChat   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Da li prizivani duhovi mogu pomoci prilikom ucenja?

Post new topic   Reply to topic    Lux Hermeticum Forum Index -> Tradicionalno vesticarstvo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Leonardo

PostPosted: Sat Jun 16, 2007 6:35 pm    Post subject: Da li prizivani duhovi mogu pomoci prilikom ucenja? Reply with quote

Odavno sam savladao tehniku prizivanja duhova i bozanstava i nikada nije bilo nikavih problema. Sve je uvek bilo onako kako sam zeleo, i sve je uvek funkcionisalo.

Medjutim kada sam prizvao Boga Tota da mi pomogne tokom ucenja, da mi pomogne u savladjivanju gradiva, jednostavno sam osetio da ne moze da mi pomogne. Gde je problem? Da li je Tot odgovarajuci za ucenje?
Back to top
View user's profile Send private message
br0nx

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 6:17 pm    Post subject: Reply with quote

Posto sam ja novi ovde , samo bih volio malo da mi objasnis ti si prizvao tog boga sto li je da ti pomogne oko ucenja sta ti ucis sa duhovima sta li objasni??? sta dje sto kako ???
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Lux Hermeticum Forum Index -> Tradicionalno vesticarstvo All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum