Lux Lux Hermeticum
On-line magijska oaza

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   fchat fChat   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Invokacije Demona

Post new topic   Reply to topic    Lux Hermeticum Forum Index -> Crna magija u teoriji i praksi
View previous topic :: View next topic  
Author Message
stregone
Inspector Inquisitor
Inspector Inquisitor

PostPosted: Mon Mar 14, 2005 11:39 pm    Post subject: Invokacije Demona Reply with quote

Po Grimoaru Agripe:
1.U ponedeljak
2.Izvodi se izmedju 11.-12.sati ili izmedju 1.-2.sata
3.Rekviziti:ugalj i posvecena kreda da se napravi krug oko koga pise:*Zabranjujem ti Lucifere,u ime svetog trojstva da udjes unutar kruga*(ja licno nebi nista pisao).Mora se obezbediti mis kao zrtva njemu,onaj koji vodi ritual mora imati misnu odecu i svetu vodicu.
4.Vodja rituala mora da recituje priziv na ziv nacin, naredjujuci ostro i kratko kao sto gospodar oslovljava svog slugu,sa svim vrstama pretnje:*SATAN, RANTAM, PALLANTRE, LUTAIS, CORICACOEM, SCIRCIGREUR, trazim vrloponizno da mi das...*
5.Prizivanje:*Prizivam te, Luciferu, zivim bogom, bogom istinitim, svetim bogom,koji je rekao i sve je bilo stvoreno, koji je naredio i sve stvari su stvorene i napravljene! Prizivam te neizrecivim imenima boga ON, ALPHA I OMEGA, ELOY, ELOYM,YA, SADAY, LUX, MUGIENS, REX, SALUS, ADONAY, EMMANUEL, MESSIAS, preklinjem prizivam i isterujem te imenima koja su izlozena slovima V, C, X, takodje i imenima JEHOVAN, SOL, AGLA, RIFASSORIS, ORISTON, ORPHITNE, PHATON IPRETU, OGIA, SPERATON, IMAGON, AMUL, PENATON, SOTER, TETRAGRAMMATON, ELOY, PREMOTON, SITMON, PERIGARON, IRATATON, PLEGATON, ON, PERCHIRAM, TIROS, RIBIPHATON, SIMULATON, PERPI, KLARIMUM, TREMENDUM, MERAY i najvisim neizrecivim imenima Boga, GALI, ENGA, EL, HABDANUM, INGODUM, OBU ENGLABIS, uciniti da brzo dodje, koji ce imati ljudski lik, nikako na odbojan nacin, da moze uistinu odgovoriti na bilo sta sto cu hteti da pitam, koji ce biti nesposoban da povredi mene ili bilo koju drugu osobu, niti telo, niti dusu*
no mortal ever dreamed before.
Back to top
View user's profile Send private message
Fr.Phosphoros
Grand Inspector General
Grand Inspector General

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 12:39 am    Post subject: Reply with quote

Treba uvek imati jednu stvar na umu: "Rituali starog vremena su crni" Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
stregone
Inspector Inquisitor
Inspector Inquisitor

PostPosted: Tue Mar 15, 2005 11:12 pm    Post subject: Reply with quote

Krasni, zato se ja i oblacim samo u crno!
Stara vremena nose za sobom dosta mudrosti, a modernizacija dosta zaglupljuje ljude-po svemu tome crna je boja mudrosti!
no mortal ever dreamed before.
Back to top
Fallen^Seraphim
Inspector Inquisitor
Inspector Inquisitor

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 8:05 am    Post subject: Reply with quote

stregone wrote:
crna je boja mudrosti!

Slazem se... Twisted Evil
seven

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 2:58 pm    Post subject: Reply with quote

stregone wrote:
Krasni, zato se ja i oblacim samo u crno!

...ljudi koji zaista imaju veze sa mrakom i crnim o kojem govorish, nisu prepoznatljivi po crnoj garderobi, obrnutim pentagramima oko vrata, crnom senkom oko ochiju i slushanju Therion-a i Behemoth-a... to se jednostavno oseti.... sve ostalo je bunt, trazenje, pravdanje sebi samom i dokazivanje drugima.... mrak o kom govorish je u nekome, ne na nekome........ svoju svest necesh oplemeniti crnom garderobom.. mudrost je svuda oko tebe, najcheshce tamo gde je najmanje ochekujesh........
Back to top
Fr.Phosphoros
Grand Inspector General
Grand Inspector General

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

Crna je boja Saturna koji se predstavlja kao stariji mudri covek,ali saturn sam po sebi ima funkciju ocuvanja trenutnog poretka i ne dozvoljava promene i rast za razliku od urana koji je elektrican,donosi promene i razvoj na svim poljima.
Igubih poentu...zaboravih sta sam u stvari hteo reci Confused
Back to top
papa ghuede
Banovani Korisnik
Banovani Korisnik

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

Saturn itekako donosi promene,narocito kad se poklopi sa natalnim saturnom.

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Fr.Phosphoros
Grand Inspector General
Grand Inspector General

PostPosted: Wed Mar 23, 2005 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

Onda da,ali sve zivisi kako se iskoristi,sam saturn je okrenut vise tradicionalnom nego novom,uran je zaduzen za novo.
Mozda bi trebalo nastaviti o ovome na astrologiji.
Po nekom mom shvatanju saturn samo pomaze da se dublje pronikne u postojeci poredak pogotovo ako se nadje u devetoj kucji.
Promene i novi nacin gledanja i shvatanja donosi uran u jedanaestoj kuci.
Neka me neko ko je vise upucen u astrologiju ispravi ako gresim.
Back to top
Popivoda
Master Architect
Master Architect

PostPosted: Thu Mar 24, 2005 8:42 am    Post subject: Reply with quote

Fr.Phosphoros wrote:
Crna je boja Saturna koji se predstavlja kao stariji mudri covek,ali saturn sam po sebi ima funkciju ocuvanja trenutnog poretka i ne dozvoljava promene i rast za razliku od urana koji je elektrican,donosi promene i razvoj na svim poljima.

Ali ako se Saturn predstavi kao olovno siv, kao Sunce potopljeno u Vodu, kao vodeni vazduh koji se udiše suptilnim mentalnim organelama, svaka pretpostavka o crnilu ili iluminoznosti nečega gubi smisao. Stari ritual izveden u novoj konfiguraciji moći jeste novi ritual. Jedino što ne valja u tome jeste ritual kao takav. Poenta je u tome da rituale treba defragmentizovati i deformalizovati od osnovnih komponenti sačiniti funkcionalni i svrhovit sklad i koordinaciju tela, uma, volje, namere i svrhe. Imaginacija je u svemu tome tek artefakt ili štap za pridržavanje.
Popivoda
Master Architect
Master Architect

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 8:43 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Ja se secam jedne price u kojoj je pokojna Tanja, ni kriva ni duzna, ispala demon. Jeste da je prica mnogo zabavna, ali buduci da akteri nisu na forumu ta anegdota ce ostati neispricana.

Popivoda wrote:
Fr.Phosphoros wrote:

Ali ako se Saturn predstavi kao olovno siv, kao Sunce potopljeno u Vodu, kao vodeni vazduh koji se udiše suptilnim mentalnim organelama, svaka pretpostavka o crnilu ili iluminoznosti nečega gubi smisao. Stari ritual izveden u novoj konfiguraciji moći jeste novi ritual. Jedino što ne valja u tome jeste ritual kao takav. Poenta je u tome da rituale treba defragmentizovati i deformalizovati od osnovnih komponenti sačiniti funkcionalni i svrhovit sklad i koordinaciju tela, uma, volje, namere i svrhe. Imaginacija je u svemu tome tek artefakt ili štap za pridržavanje.

Dear Guest, what the fuck!?
Fr.Phosphoros
Grand Inspector General
Grand Inspector General

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing
Back to top
Arian Le Faye

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Demoni su tako out, znachi kada sam trebao da primim 1-vu inicijaciju i bio otsechen od enegija, i kada sam shvatio koliko ja u svom zivotu koristim magiju. tj kada sam izgubio konatakt s bozanstvima, na neka 3dana, zakachim se sa jednim magom i drugim mi kaze shto da neprobam s demonima, kada mi je teurgija banovana.
To sam i uchinio, i zazvao mislim da se zvao azmodej ili tako neshto, da ubije jednog nazovi maga, i uchinim to, elementali su primetili nechije prisustvo, so na podu je postala jako vrela, i tu se nas dvoje skontamo.
prvi dan nishta, drugi dan nishta, treci dan nishta, kontam da se ovi demoni zezaju ne rade svoj posao. i kada sam proshao inicijaciju na jedvite jade, prvo shto sam uradio jeste da sam pozvao Hekatu da otera toga i sve koji su doshli s njim shto dalje, takva vriska po mom stanu, meshavina astralnog i ovog sveta je bila neshto shto me je najezilo i shto mi dalo snage, Lampide su ih bukvalno isekle na komade, i od tada neradim s demonima.

Jer postoji neshto mnogo mocnije, a to je crna strana bozanstava...primer Erishkigel, zaista mocna boginja.
Back to top
Gwydion
Prepodobni Otac Gwydion

PostPosted: Mon Apr 04, 2005 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

Jesi ti poznavao Tanju?

Popivoda wrote:
Anonymous wrote:
Ja se secam jedne price u kojoj je pokojna Tanja, ni kriva ni duzna, ispala demon. Jeste da je prica mnogo zabavna, ali buduci da akteri nisu na forumu ta anegdota ce ostati neispricana.

Popivoda wrote:
Fr.Phosphoros wrote:

Dear Guest, what the fuck!?
Back to top
Popivoda
Master Architect
Master Architect

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 7:45 am    Post subject: Reply with quote

Gwydion wrote:
Jesi ti poznavao Tanju?

A ti si Guest Anonimus... Što odma' ne kažeš?
Ne, nisam poznavao Tanju, bar ne da ja znam, mada poznavao sam barem 5 do 6 Tanja. Može li malo određenije?
Gwydion
Prepodobni Otac Gwydion

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 11:38 am    Post subject: Reply with quote

Mmm, kako da ti objasnim a da ne kazem puno na publicu. Jesi dolazio nekad na EGC kod Vlaje Madica?

Popivoda wrote:
Gwydion wrote:
Jesi ti poznavao Tanju?

Ne, nisam poznavao Tanju, bar ne da ja znam, mada poznavao sam barem 5 do 6 Tanja. Može li malo određenije?
Back to top
Popivoda
Master Architect
Master Architect

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Gwydion wrote:
Mmm, kako da ti objasnim a da ne kazem puno na publicu. Jesi dolazio nekad na EGC kod Vlaje Madica?

Popivoda wrote:
Gwydion wrote:
Jesi ti poznavao Tanju?

Kod njega na EGC nisam. Na EKG jesam ali ne kod njega. Dakle, ne poznajem Tanju o kojoj govoriš. OK, nećemo o tome, bar što se mene tiče, ali možda bi mogao da produbiš generalnu tezu o demonima nevezano za pomenutu osobu.
Gwydion
Prepodobni Otac Gwydion

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 1:06 pm    Post subject: Reply with quote

Slusajte vi prepodobnog oca Gwydiona. Post, molitva i osencavanje krstom su najbolja pomoc protiv demona.

Popivoda wrote:
Gwydion wrote:

Popivoda wrote:
Gwydion wrote:
Jesi ti poznavao Tanju?

Kod njega na EGC nisam. Na EKG jesam ali ne kod njega. Dakle, ne poznajem Tanju o kojoj govoriš. OK, nećemo o tome, bar što se mene tiče, ali možda bi mogao da produbiš generalnu tezu o demonima nevezano za pomenutu osobu.
Back to top
Popivoda
Master Architect
Master Architect

PostPosted: Tue Apr 05, 2005 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Oh Oče Gwidičavstvujušći, da gwidisja gwidja tvoja i da bude gwidasja tvoja...
carobnica

PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

zanima me radi li ko evokaciju demona bez zastitnih krugova, da li su krugovi neophodni i sto bi se desilo da to uradim bez kruga ?
Back to top
Gwydion
Prepodobni Otac Gwydion

PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

carobnica wrote:
zanima me radi li ko evokaciju demona bez zastitnih krugova, da li su krugovi neophodni i sto bi se desilo da to uradim bez kruga ?

Jupiiii, posle nekoliko godina neko je postirao na ovom forumu ;)
Na tvom mestu ja se time ne bih igrao. Demon se pojavljuje nematerijalno, krugovi služe da te zaštite od njega. Ako se pojavi fizički krugovi ne pomažu. Pomaže čelični kavez... zato ja kad sam išao da pomažem pri egzorcizmu sam nosio sštanglu i razne druge vrste naoružanja...
carobnica

PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Gwydion wrote:
carobnica wrote:

Na tvom mestu ja se time ne bih igrao. Demon se pojavljuje nematerijalno, krugovi služe da te zaštite od njega. Ako se pojavi fizički krugovi ne pomažu. Pomaže čelični kavez... zato ja kad sam išao da pomažem pri egzorcizmu sam nosio sštanglu i razne druge vrste naoružanja...

Pitam jer sam zbunjena malo sto se toga tice, trazim odgovore istrazujem a znam da ima ljudi koji to rade bez krugova, oni koji ih potpuno prihvataju , smatraju da to nije neophodno za njih, a citajuci te stare grimorae svuda se pominju krugovi? da li mogu da te zaposjednu ako ti pridju i zele li da ti naude, imala sam neko iskustvo kao jako mlada s necim ne znam jel bio demon ili nes drugo al sam osjetila prisustvo snazno
Back to top
Gwydion
Prepodobni Otac Gwydion

PostPosted: Fri Dec 12, 2008 7:40 pm    Post subject: Reply with quote

carobnica wrote:
Gwydion wrote:
carobnica wrote:

Pitam jer sam zbunjena malo sto se toga tice, trazim odgovore istrazujem a znam da ima ljudi koji to rade bez krugova, oni koji ih potpuno prihvataju , smatraju da to nije neophodno za njih, a citajuci te stare grimorae svuda se pominju krugovi? da li mogu da te zaposjednu ako ti pridju i zele li da ti naude, imala sam neko iskustvo kao jako mlada s necim ne znam jel bio demon ili nes drugo al sam osjetila prisustvo snazno

ja na svoj sajt za nedelju i dve stavljam intervju sa dejanom kladarinom gde on govori o svojim iskustvima sa takvim bićima i načinima kako se to rešava. sačekaj nedelju ili dve i sama ćeš videti o čemu se tu radi...
Post new topic   Reply to topic    Lux Hermeticum Forum Index -> Crna magija u teoriji i praksi All times are GMT + 1 Hour

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum